Τι σας προσφέρουμε.

Στο δημιουργικό γραφείο μας, οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν την επιμέλεια και τον σχεδιασμό της μακέτας για όλες τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Aκούγοντας τις ανάγκες σας, προτείνουμε ιδέες και απόψεις σε συνεργασία πάντα μαζί σας, για να καταλήξουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα. Ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί, αξέχαστες και πρωτότυπες επικοινωνίες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις σας να ξεχωρίσουν και να αναπτυχθούν.

Συνοπτικά

Στις παρακάτω κατηγορίες σας παρουσιάζουμε τις βασικές υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού που σας παρέχει το γραφείο μας.
Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για υπηρεσία που δεν υπάρχει στις παροχές μας.

Προγράμματα

Δουλεύουμε και στα δύο υπολογιστικά συστήματα με περιβάλλον WINDOWS & MAC
και τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε είναι:
- CorelDraw 2017
- Adobe Photoshop CC 2020
- Adobe Illustrator CC 2020
- Adobe InDesign CC 2020.

Λογότυπο
Εταιρική ταυτότητα

Αναλυτικά

Σε συνεργασία μαζί σας, μελετάμε, ερευνούμε και αξιολογήσουμε τη φιλοσοφία, την αισθητική και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της επιχείρησή σας, έτσι ώστε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο λογότυπο & εταιρική ταυτότητα που θα κάνει την επιχείρησή σας αναγνωρίσιμη και θα την βοηθήσει να αναπτυχθεί. Η Εταιρική ταυτότητα μπορεί να αποτελείτε για παράδειγμα, από μεμονωμένα έντυπα όπως μια κάρτα επαγγελματική ή ένα φυλλάδιο, αλλά και από ολοκληρωμένη επικοινωνιακή παρουσίαση όπως επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτα, φάκελους, folder εντύπων, διαφημιστικά έντυπα, επιγραφές, διαφημιστικά δώρα κ.α.

Έντυπα

Αναλυτικά

Στο γραφείο μας αναλαμβάνουμε εμείς τον σχεδιασμό των εντύπων της επιχείρησή σας. Διαφημιστικά φυλλάδια, Κατάλογοι προϊόντων, βιβλία, μενού, ενημερωτικά έντυπα, κ.α. Για οποιαδήποτε σχεδιαστική ανάγκη σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

Επιγραφές

Αναλυτικά

Οι επιγραφές και οι διαφημιστικές κατασκευές αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εταιρικής προβολής της επιχείρησή σας. Εμείς στο γραφείο μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε σχεδιαστική ανάγκη χρειαστείτε.

Ρουχισμός
Διαφημιστικά δώρα

Αναλυτικά

Στο γραφείο μας αναλαμβάνουμε εμείς τον σχεδιασμό της μακέτας για την εκτύπωση πάνω σε ρούχα, τσάντες, καπέλα και διάφορα διαφημσιτικά δώρα. Είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γενικές υπηρεσίες σχεδιασμού.

A) Επιμέλεια ή διόρθωση ήδη υπάρχουσας μακέτας.
B) Προσαρμογή μακέτας για διάφορες υπηρεσίες όπως εκτύπωση
κάρτας, σε επιγραφή, εκτύπωση σε διαφημιστικό δώρο κ.α.

Γ) Γραφιστική υποστήριξη για την επιχείρησή & τους πελάτες σας.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας